DAG 7 – SAM & ELLY

December is feestmaand, maar dat wil niet zeggen dat er in de andere maanden niks te vieren is. Feestjes met en voor de kinderen bijvoorbeeld. Vraag jij je ook wel eens af hoe je zo’n bende kinderen dan kan entertainen? Gelukkig weet Inge De Mey van Sam & Elly daar wel raad mee.

Inge ontwikkelde namelijk een gratis escape voor stoere speurneuzen. Ideaal om met de kids (leeftijd lagere school) te doen tijdens een regenachtige weekenddag, een schoolvakantie, een verjaardagsfeestje of zelfs tijdens je familiefeest (misschien heb je in 2023 wel een communiefeest op de planning staan)

Het vraagt als ouder op voorhand een beetje knip- en plakwerk (maar echt heel beperkt) en nadien kunnen de kinderen er zelfstandig mee aan de slag. Misschien kan jij als ouder dan wel genieten van een momentje rust of krijg je de kans tijdens het feest samen met vrienden en familie gezellig bij te babbelen bij een hapje en een drankje terwijl de kinderen zich amuseren.

KERSTCADEAU

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: