DAG 14 – BLOM EN BEEZ

Plukgeluk, dat is wat Leentje van Blom en Beez verkoopt. Je kan op haar veld in Geel-Bel immers naar hartelust bessen en bloemen plukken.

Het is echter niet gewoon een plukwei, maar echt een plek waar mensen tot rust kunnen komen en blij worden. En waar gewerkt wordt aan een gezonde bodem, biodiversiteit en het lokale korte keten verhaal. Je ziet er hoe seizoensgebonden bloemen en fruit groeien, krijgt terug voeling met de natuur en kiest zelf uit een ruim aanbod.

Bij Blom en Beez start het plukseizoen in de lente met een mooi aanbod van allerhande bollen (narcissen, tulpen, anemonen, ranonkels,…). Dit wordt in de loop van het seizoen aangevuld andere bloemen, bollen en vaste planten zoals margrieten, korenbloem, leeuwenbek, zonnebloemen, dahlia, gladiolen… en de nodige groenvullers. En dan hebben we het nog niet gehad over alle soorten bessen die je op het veld kan vinden: frambozen, aardbeien, rabarber, braambessen, aalbessen, kruisbessen en nog veel meer.

KERSTCADEAU

  • Je krijgt 10% korting op de eerstvolgende aankoop bij Blom en Beez, geldig tot eind juni 2023.

Een dosis plukgeluk nodig voor thuis of op kantoor? Laat dan hier je gegevens achter:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: