DAG 22 – DP-PREST

Hoewel een sportmassage je meteen aan de sportwereld doet denken, is zo’n tissue massage ook toe te passen op niet-sporters. Denk maar aan een verkeerde beweging tijdens het heffen van fruitbakken, een overbelasting bij het stapelen van dozen, of een pijnscheut in je bovenbeen na het doen van de zoveelste trappen die dag. Chay zet graag zijn handen aan het werk.

Wist je dat je met losse ontspannen spieren veel beter kan presteren op je werk, in de sport of gewoon in je dagdagelijkse bezigheden? Niet alleen fysiek maar ook mentaal. Een goede cupping of sportmassage zorgt voor een betere bloed doorloop. Hierdoor kan je je beter concentreren en heb je geen last meer van je stijfheid. 

KERSTCADEAU

  • 20% korting op een sportmassage en 10% op cupping

Je spieren eens goed laten loswerken? Laat dan hier je gegevens achter:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: