DAG 23 – REDZEZEL

Ooit al gehoord van een visual recorder? Kans is groot dat het niet direct een belletje doet rinkelen. Een visual recorder is iemand die luistert, analyseert, samenvat, organiseert en visualiseert. Want jij kan je zeker wel een situatie herinneren waarin je last had van ‘information overload’. Het is dan moeilijk om focus te bewaren en om de boodschap duidelijk en helder te houden.

Sara is helemaal overtuigd van de kracht van doodles. Niet enkel om je creativiteit aan te wakkeren, maar ook om te zorgen voor meer impact. Ze gelooft er ook heel sterk in dat iedereen visueel kan werken, of je nu kan tekenen of niet. En ze daagt je graag uit om een zezel te zijn. Kijk maar eens op haar website wat dat dan juist betekent.

Kribbel je er tijdens meetings op los en weet je nadien niet goed meer wat je precies noteerde? Lijken jouw persoonlijke aantekeningen eerder op een nest vol krabbels? Én maak jij tijdens de kerstvakantie graag tijd voor wat fun? Sara kan jou leren hoe je mensen rond je jaloers kan maken met het schrijven van mooie letters, het tekenen van iconen en neemt je mee in de kracht van doodlen.

KERSTCADEAU

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: