DAG 24 – ZINGEVERS

Mindfulness heeft niet als doel om je beter te voelen, maar dat je beter gaat voelen. Ja, lees dat nog maar eens. Mindfulness hoeft helemaal niks zweverig te zijn. Het is zin geven aan je leven door aandacht te hebben voor het moment en ruimte te maken voor wat er is.

En wie nu denkt dat mindfulness toepassen gebeurt door stil te gaan zitten en te mediteren, is al helemaal mis. Kim Gevers van Zingevers neemt je namelijk graag mee op wandeling. Ze laat je in zo’n stiltewandeling zien hoe je in stilte kunt wandelen zonder verdwaald te geraken in gedachten.
De rust die in de natuur aanwezig is, enkel bezig zijn met jezelf, zonder te oordelen of het gevoel te hebben dat je wordt beoordeeld, geeft een bevrijdend gevoel. Je bent onderweg om te genieten van de rust. Druk en haast zullen niet aanwezig zijn.

Af en toe zullen we stop je om even te genieten van het zicht. Het tempo ligt niet heel erg hoog. Je hoeft geen geoefend wandelaar te zijn. We zijn onderweg om te genieten van de rust. Druk en haast zullen niet aanwezig zijn.

KERSTCADEAU

  • 50% korting op een stiltewandeling, waardoor je maar €10 betaalt in plaats van €20

Even genieten van een bezinmomentje? Laat dan hier je gegevens achter:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: